Wie zijn wij?

Sebastian Buurma

Sport- & prestatiepsycholoog, MSc

Sebastian is gitarist, zanger en was ooit een begenadigd kartcoureur. Hij heeft Nederlands Kampioenschappen gereden in de jeugd, maar heeft helaas nooit een Nationale prijs kunnen binnenslepen. Hij reed altijd met het mes tussen de tanden en stond liever met zijn kart in de banden dan dat hij als tweede over de meet kwam. Reflecterend hierop heeft dit hem menig prijs gekost. Een podiumplek consolideren voor punten is beter dan met lege handen in de berm staan. De wijsheden die hij hier geleerd heeft brengt hij over op zijn pupillen.

Thomas Siderius, MSc

Strategic Partner

Thomas heeft een BSc in International Business en een MSc in Urban Environmental Management. Hij was hij al vroeg betrokken bij de oprichting van emotiplus. Nu hij zijn studie heeft afgerond, zet hij zich in om het bedrijf te helpen groeien en ontwikkelen met zijn achtergrond in management en strategie. Persoonlijk is hij geïnteresseerd in het raakvlak van emotionele intelligentie met de transitie naar een duurzame en circulaire economie, vanuit zowel een maatschappelijk als organisationeel perspectief.

Vincent Siderius

Sport- & prestatiepsycholoog, MSc

Vincent ruilde 8 jaar geleden het veld in voor de zaal. Hier had hij als keeper meer invloed op het spel. Een continue drang om te verbeteren heeft hem tot de Eredivisie geleid, waar hij in het seizoen 2018/2019 in de selectie van ASV LEBO speelde. Hier kwam hij erachter dat dit iets te hoog gegrepen was en speelt nu een niveau lager, maar is een ervaring rijker. De wijsheden die hij hier geleerd heeft brengt hij over op zijn pupillen.